T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GEBZE - Gebze Mesude İşman Ortaokulu

Gebze Mesude İşman Ortaokulu

Telefon
0 262 645 03 63
Belgegeçer
0 262 644 49 09
WEB
https://mesudeisman.meb.k12.tr
Adres
Sultan Orhan Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi No 524 Cezaevi Karşısı Gebze/KOCAELİ
Vizyon
“Hayatı Okumak, Geleceği Yazmak!” anlayışındaki tüm çalışanların, eğitim ve öğretimin kalitesini ve verimliliğini arttırmak için, gelişime sürekli katkı sağladığı ve öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği bir okul ortamı oluşturmak. " Biz bir aileyiz" anlayışıyla katılımcı, paylaşımcı ve evrensel değerlere sahip, her türlü yeniliklere açık, çağdaş, kaliteli, çevresinde sürekli lider, Türkiye için dünyayla yarışan bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ana dilini çok iyi bilen ve kullanan, ülkesini seven, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, yurttaşlık bilinci yüksek, beden ve ruh sağlığı iyi, ilgi ve yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmeye çalışan, iletişim becerisi yüksek, grup çalışmasına yatkın, teknolojiyi sadece alan ve kullanan değil, üretebilen, girişimci ve üretken, bilgiye ulaşma becerisi kazanmış, en az bir yabancı dil bilen, araştırma ve analitik düşünme potansiyeli yüksek, insan haklarına saygılı, doğru, adaletli ve demokrat, davranan, özgüven sahibi, çevre bilinci gelişmiş, sorumluluk üstlenip risk alabilen, edindiği bilgi ve beceri ile hayat boyunca sorun yaşamayan lider özellikli bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
GEKMO Matematik Olimpiyatları Birinciliği, Kızlar Voleybol İl İkinciliği
Öğretmen :27
Öğrenci :657
Derslik :16
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
09:00 - 15:10
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
404-407-410-411 ve 480 HAT NOLU OTOBÜSLER OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Servis Bilgisi
Okulumuz mahalle içerinde olduğu için aileler servise ihtiyaç duymamaktadır.
Yerleşim Yeri
SULTAN ORHAN MAHALLESİ YENİ BAĞDAT CADDESİ NO: 524 CEZAEVİ KARŞISI GEBZE/KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
KOCAELİ İL MERKEZİNE 52 KM.DİR. OKULUMUZ GEBZE MERKEZDEDİR.
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuzda 2019 yılında Fen Lisesine 1 öğrenci, Sosyal Bilimler Lisesine 2 öğrenci,47 öğrencimiz Anadolu Liselerine 70 Öğrencimiz Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine yerleşirken 2 öğrencimiz de İmam-Hatip Lisesine yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
TEOG sınav sonuçlarına göre Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Lisesi ve gözde Anadolu Lİselerine yerleşme oranı yüksektir. 2015 yılında 2 öğrencimiz Fen Lisesi, 2 Öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine ve 48 öğrencimiz ise gözde Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda masa tenisi, voleybol, atletizm takımları mevcut olup ilçe ve il genelindeki müsabakalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
2015 yılında bu yana başarı ile yapmış olduğumuz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları´nı devam ettiriyoruz. 2018 yılı içinde kabul gören başvurumuz 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılmıştır.
Proje Çalışmaları
Kocaeli Valiliği ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün öncülüğünde başlatılan "Kusursuz Eğitim Yuvam Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sağlıklı Okul Temiz Okul Projesi, Okullar Hayat Olsun Projesi ve Okulum Temiz Kalite Projesi gerçekleştirdiğimiz bazı projelerdir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Erasmus+ :2015-1-TR01-KA219-022594_1 sayılı ve "Learning with Cartoons and Animations" adlı projenin koordinatörlüğünü yapmaktadır. Proje Kapsamında Bulgaristan´dan iki okul Polonya ve Romanya´dan birer okul ile çalışmalar 2015-2017 yıllarında tamamlanmıştır. 2019 yılı içerisinde başvurusunu yaptığımız ve sonucunu beklediğimiz 2 adet Erasmus projesi bulunmaktadır.
Yazdır